Leder till jobb

Jag fick en djup förståelse för affärer

2013 började Gustav Eriksson, Müller-Hansen på Revingehed P7 där han utbildade sig på stridsfordon 9040. Efter det valde han att studera vidare inom Business to Business (B2B) på Stockholm School of Business.

Jag sökte till Stockholm School of Business då företagande alltid har funnits med mig i vardagen. Många i släkten verkar inom näringslivet, det blev ett naturligt val, säger Gustav och skrattar.

✔️Vad har din utbildning bidragit till?

Mina två år på SSB har bidragit till en djupare förståelse kring hur affärer påbörjas, utvecklas och genomförs. SSB är en skola med högt i tak och jag lärde mig att alla beslutsfattande i arbetslivet är människor precis som jag. Den förståelsen har hjälpt mig i min försäljning. Då alla lärare kommer direkt från arbetslivet är kunskapen alltid högaktuell.

✔️VIKTIG att ha fokus på inför LIA perioderna?

Jag hade huvudfokus på att få möjligheten att göra skillnad i de bolagen jag sökte till. Att hjälpa, stötta och bidra med mina erfarenheter och nyvunna kunskaper var viktigt för mig.

Från min första LIA på Lagardere sport, tar jag med mig hur stor del av affären som baseras på emotioner. LIA nummer två på Academic Work förstärkte de alla stora affärsgiganter tjatar om ”in the end så handlar det om mål, vision, finanser”. Idag jobbar jag som affärsansvarig på Beamon People som tillhandahåller IT konsulter.

Tack för pratstunden Gustav och ett stort lycka till i din fortsatta karriär.

Här kan du läsa mer om utbildningen Säljare B2B

Vi samarbetar med bland andra
Åhléns City / ALSO AB / Apoteket AB / Appelberg AB / Aramtis Headhunting / ATEA / Baby Shop Store STHLM AB / Beltrami Recruitment AB / Benify AB / Bik Bok AB / Bosch Rexroth AB / Cygate Sverige AB / ECIT / Euvic Sverige AB / Filippa K / Fortum Markets AB / Goava / Google / Happy socks / HM AB / ICA Sverige AB / Intersport AB / KGK / Lagerhouse / Learnifier AB / Lexicon / LINUM AB / Microsoft / Nordic Hotels / Panduro / Plantagen AB / Rahmqvist Group AB / REF Stockholm / Stadium AB / Stjänsäljarpodden / Stora Coop / Talentech AB / Telavox AB / Tele2 IoT AB / Viva Media Group AB / Willys / WISE / Work Shop The Retail Agency / Workbuster AB / Zodiac Sverige AB /