Karriär hos oss

Projektledare till framtidens ekonomistjärnor i Göteborg

Vi växer och söker nu efter flera härliga kollegor i Göteborg. Kan du självständigt driva projekt? Känner du dig trygg med att kommunicera i tal och skrift? Söker du en bred roll där administration värvas med att bygga kontaktnät? Välkommen att söka tjänsten som utbildningsledare hos oss.

Detta är bara ett axplock av arbetsuppgifter men känns det spännande med att den ena dagen inte är den andra lik. Då är det dig vi söker som projektledare till Stockholm School of Business! Var med och kompetensförsörja Sverige, då yrkeshögskolan har utbildningar inom områdena ekonomi, B2B och retail.

Vem är du och vem söker vi?
Rollen hos oss kallas Utbildningsledare men innehållet är som att jobba som projektledare. Vi söker en person med eget driv och som tycker om att bygga kontaktnät då vi har ett nära samarbete med företag inom branschen. Som skulle tycka om att ha en projektledande roll med ansvar för de studerandes och utbildningens resultat. Du bidrar med en härlig energi och positivitet, och förstår begreppet att man ingår i varandras arbetsmiljö.

För att klara denna roll behöver du ha erfarenhet av att kunna planera din arbetstid och van att arbeta utifrån satta deadlines. Tycka att det är givande att både arbeta självständigt och i team. Även om det inte ingår att föreläsa i denna yrkesroll så är det viktigt att du känner dig trygg med att kunna informera i klass, och att vara deras kontaktperson. Själva yrkesrollen som utbildningsledare lär vi dig.

Arbetsuppgifter i huvudsak
Som utbildningsledare har du en central roll och kommer till exempel att jobba med:

• Ansvara för utbildningsplanering och projekt
• Rekrytera och kvalitetssäkra föreläsare/utbildare (konsulter)
• Sköta dokumentation kring utbildningen
• Nätverka med branschföretag

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som lätt kan sätta dig in i en ny roll, och du ser inga hinder i att arbeta i system och digitalt.

Placering i Göteborg. Tjänsten är en heltidstjänst och provanställning tillämpas. Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan platsannonsen lyfts bort.
Varmt välkommen med din ansökan till karriar@ssb.se

I Elevera Education Group ingår Medieinstitutet, Stockholm School of Business, John Ericson institutet och Travel Education Centre. Våra utbildningar bygger på branschens framtida behov och inriktning. Vi samverkar med företag, organisationer och myndigheter. Våra utbildningar ingår i yrkeshögskolan, vilket garanterar både utbildning till aktuella yrkesroller och tätt samarbete med branschen!

——-

Spontanansökan

Vi växer kontinuerligt och är alltid på jakt efter nya engagerade kollegor och föreläsare. Skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss om vi har en tjänst som passar just dig.

Välkommen till Stockholm School of Business

 

Vi samarbetar med bland andra
Åhléns City / ALSO AB / Apoteket AB / Appelberg AB / Aramtis Headhunting / ATEA / Baby Shop Store STHLM AB / Beltrami Recruitment AB / Benify AB / Bik Bok AB / Bosch Rexroth AB / Cygate Sverige AB / Euvic Sverige AB / Filippa K / Fortum Markets AB / Goava / Google / Happy socks / HM AB / ICA Sverige AB / Intersport AB / KGK / Lagerhouse / Learnifier AB / Lexicon / LINUM AB / Microsoft / Nordic Hotels / Panduro / Plantagen AB / Rahmqvist Group AB / REF Stockholm / Stadium AB / Stjänsäljarpodden / Stora Coop / Talentech AB / Telavox AB / Tele2 IoT AB / Viva Media Group AB / Willys / WISE / Work Shop The Retail Agency / Workbuster AB / Zodiac Sverige AB /